Bedste Globen Lighting Adventsstage - se top 3

blandt 3 adventsstage
Udsalg - spar 25 % Natale 7 Adventsstage Messing

Fundet hos Kitchentime DK og 3 andre - spar 497 kr.

Natale 7 Adventsstage Messing

1.022 kr. 1379 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Natale 7 Adventsstage Messing:

Duften af safran, kanel og granris begynder at nærme sig. Du ser frem til den stemningsfulde tid sidst på året og tager kassen ud fra loftet med Natale adventsstage. Lampen, der med sine glorier i forskellige niveauer og smukke lyskilder spreder et atmosfærisk og stjernelignende lys. Lampens højde gør at den står flot både i vinduet og på kommoden, den er også lige flot fra begge sider. Lampen er lavet af messingfarvet metal og leveres komplet med lyskilder, et 200 cm langt sort kabel med sort kontakt, transformer og stik. Denne klassiske og stilrene adventsstage er en detalje, som du udvælger år efter år, når duftene af safran, kanel og granris nærmer sig igen. Design: Patrick Hall. Bredde: 66 Højde: 50 Dybde: 8 (cm). Lampeholder: 7xE10 3W.

    Farve
  • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Natale 7 Adventsstage Sort

Fundet hos Kitchentime DK og 2 andre - spar 497 kr.

Natale 7 Adventsstage Sort

1.022 kr. 1379 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Natale 7 Adventsstage Sort:

Duften af safran, kanel og granris begynder at nærme sig. Du ser frem til den stemningsfulde tid sidst på året og tager kassen ud fra loftet med Natale adventsstage. Lampen, der med sine glorier i forskellige niveauer og smukke lyskilder spreder et atmosfærisk og stjernelignende lys. Lampens højde gør at den står flot både i vinduet og på kommoden, den er også lige flot fra begge sider. Lampen er lavet af sort pulverlakeret metal og leveres komplet med lyskilder, et 200 cm langt sort kabel med sort kontakt, transformer og stik. Denne klassiske og stilrene adventsstage er en detalje, som du udvælger år efter år, når duftene af safran, kanel og granris nærmer sig igen. Design: Patrick Hall. Bredde: 66 Højde: 50 Dybde: 8 (cm). Lampeholder: 7xE10 3W.

    Farve
  • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Globen Lighting Natale adventslysestage, 5 lys

Fundet hos KitchenOne.dk og 2 andre - spar 432 kr.

Globen Lighting Natale adventslysestage, 5 lys

927 kr. 1359 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Globen Lighting Natale adventslysestage, 5 lys:

Design: Globen Lighting Koncept: Natale er en smuk lampe med glorier i forskellige niveauer og små lyskilder, der spreder et magisk og stjerneagtigt lys. Lampens højde gør den attraktiv både i vinduet og på sidebordet. Den er ligeledes smuk på begge sid...

    Farve
  • Sort
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top