Du er landet på Adventskrans.dk, det helt rigtige sted at finde adventskalender. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle adventskalender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Helsebixen Adventskalender Til Manden

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Helsebixen Adventskalender Til Manden” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ADVENSTKALENDER MED LÆKRE PRODUKTER TIL MANDEN Forkæl dig selv eller en du holder af med denne luksuriøse adventskalender med lækre overraskelser Julekalenderens indhold har en værdi af hele 1218 kr. det er altså en besparelse på helt 719 kr. VÆRD AT V…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Pudderdåserne MUST HAVE Adventskalender (1 sæt)

  • Dagens pris: 499,95 kr.
  • Fundet hos Helsebixen.dk
  • Mærke: Pudderdåserne

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Pudderdåserne MUST HAVE Adventskalender (1 sæt) til kun 499,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ADVENTSKALENDER Adventskalenderen indeholder en Alt i en Fodcreme, en Alt i en creme, en Alt i en hyaluronsyre, en Alt i en Shampoo og en hovedbundsbørste. VÆRD AT VIDE OM PUDDERDÅSERNE MUST HAVE ADVENSTKALENDER  Alt i en Cremen er velegnet til alle hu…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Adventskalender med Rødvin – Delux

Næste anbefaling er “Adventskalender med Rødvin – Delux”.

Dagens bedste tilbud på “Adventskalender med Rødvin – Delux” har vi fundet hos Delikatessehuset hvor prisen lige nu er 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Eksklusiv adventskalender til vin-elskeren med en samling af vores bedste rødvine Julekalenderen til dig, der elsker god vin~ 4 vinøse oplevelser Leveres i flot sort trækasse med 4 skydelåger Adventskassen er produceret i Danmark og er lavet af træ fr…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

4: Adventskalender med rødvin – luxus

Sidste produkt på vores liste er Adventskalender med rødvin – luxus som vi har fundet til 599,- hos Delikatessehuset.

Forhandlerens beskrivelse:
Skru op for julehyggen med denne lækre rødvinskalender   4 store vinøse oplevelser Vi har håndplukket fire af vores rødvinsfavoritter til denne lækre adventskalender.
Vi lover, du får spændende og smagfulde vinoplevelser- en sand forkælelse er dig…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste adventskalender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse adventskalender:

Dyreste Adventskalender på listen er Adventskalender Georg Jensen fra Brodersen + Kobborg med en pris på 3343.00. Billigste udvalgte Adventskalender er Adventskalender Stickers (6 Stickers) som du kan købe for 29.00 hos ModernHouse.dk. Forskellen på de to priser er 3314 kr.
Ovenstående Adventskalender data og priser er hentet fra 39 butikker (Helsebixen.dk, Delikatessehuset, PartyVikings.dk, Luksusbaby Danmark, Fenomen, Proshop.dk, Coop.dk, Lystfisk.dk, ModernHouse.dk, Nailster, Mostersskur.dk, Skinsense, Nyesokker.dk, Sortesokker.dk, Kun Det Bedste, BilligParfume.dk, Frederik IX, Sille & Sylvester, Brodersen + Kobborg, Saxo.com, & Add it, Knitwedo, Smageklubben, Sif Jakobs Jewellery, I Love Shampoo, Bystinewinther.dk, Villavejen.com, Intimo.dk, KræZen.dk, Kids-world, Børn i balance, Vibholm.dk, Gucca.dk, Önling, Sexshop.dk, Guldcenter.dk, Erling Christensen Møbler, Flenci.dk, Coolshop.dk). Alle Adventskalender tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Adventskalender guides:

Fandt du ikke det rigtige Adventskalender blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Adventskalender: