Du er landet på Adventskrans.dk, det helt rigtige sted at finde adventskalender. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle adventskalender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Well Adventskalender Til Manden

 • Dagens pris: 389,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499.00, nu kun 389,-.
  Du sparer 110 kr. / 22 %
 • Fundet hos Well.dk

Vores første anbefaling er “Well Adventskalender Til Manden” som lige nu er på tilbud hos Well.dk.

Her er prisen sat ned med 22 % og kan altså fås for kun 389,- – en besparelse på 110 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ADVENSTKALENDER MED LÆKRE PRODUKTER TIL MANDEN Forkæl dig selv eller en du holder af med denne luksuriøse adventskalender med lækre overraskelser Julekalenderens indhold har en værdi af hele 1218 kr. det er altså en besparelse på helt 719 kr. VÆRD AT V…

Se hos Well.dk ❯❯

2: Me&my Box adventskalender

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499.95, nu kun 399,-.
  Du sparer 100 kr. / 20 %
 • Fundet hos Coop.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Coop.dk, hvor du kan købe Me&my Box adventskalender til kun 399,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

3: Broderikit (tilkøb til adventskalender 2021 til begyndere)

 • Dagens pris: 169,- kr.
 • Fundet hos Önling

Næste anbefaling er “Broderikit (tilkøb til adventskalender 2021 til begyndere)”.

Dagens bedste tilbud på “Broderikit (tilkøb til adventskalender 2021 til begyndere)” har vi fundet hos Önling hvor prisen lige nu er 169,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Broderikit til adventskalenderprojekt for begyndere 2021 Det er både sjovt og trendy at brodere på strik, og derfor har vi, som en del af dette års Easy Peasy adventskalender, lavet et mønster på et broderi, som du kan tilføre dit færdige projekt.
Hvis du…

Se hos Önling ❯❯

4: 4 par jule-boxershorts i adventskalender – Str. Small

Sidste produkt på vores liste er 4 par jule-boxershorts i adventskalender – Str. Small som vi har fundet til 249,- hos Nyesokker.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pakke med 4 par boxershorts med julemotiv – Str.
small Vi har pakket denne pakke som en adventskalender, hvor der er et par boxershorts med julemotiv bag hver låge, men den kan naturligvis også bare gives som en gave der kan åbnes med det samme. De 4 par…

Se hos Nyesokker.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste adventskalender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse adventskalender:

Dyreste Adventskalender på listen er Knitwedo’s adventskalender 2022 fra Knitwedo med en pris på 1000.00. Billigste udvalgte Adventskalender er Walt Disneys Adventskalender 2022-Disney-Bog som du kan købe for 159.00 hos Saxo.com. Forskellen på de to priser er 841 kr. – de 4 Adventskalender vi har fundet koster i gennemsnit 2185.45 kr.
Ovenstående Adventskalender data og priser er hentet fra 24 butikker (Well.dk, Coop.dk, Önling, Nyesokker.dk, Sortesokker.dk, Helsebixen.dk, Gosh Copenhagen, Villavejen.com, Intimo.dk, NorthOrganic, Kun Det Bedste, Saxo.com, Knitwedo, MerchShark, Fenomen, Boboonline.dk, Gucca.dk, Coolshop.dk, Proshop.dk, Parcellet, Mostersskur.dk, Børn i balance, Erling Christensen Møbler, Manillo.dk). Alle Adventskalender tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Adventskalender guides:

Fandt du ikke det rigtige Adventskalender blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Adventskalender: