Du er landet på Adventskrans.dk, det helt rigtige sted at finde julekort. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle julekort tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Julekort m glimmer – 7×11 cm – 3 snemænd

  Vores første anbefaling er “Julekort m glimmer – 7×11 cm – 3 snemænd” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

  2: Julekort – Julemand m/ rød sløjfe og stok – 6 x 9 cm

  • Farve: Rød

  Vores anden anbefaling er “Julekort – Julemand m/ rød sløjfe og stok – 6 x 9 cm” som er vores anbefaling nummer 2Tjek bedste pris ❯❯

  3: Pop Up-kort – Julekort med Sød Ren

   Næste anbefaling er “Pop Up-kort – Julekort med Sød Ren” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   Ønsk en rigtig god jul med et sødt julekort! Når dette farverige 3D-julekort åbnes, kommer selveste Rudolf til syne – rensdyret, der altid er klar til at føre julemandens slæde gennem vinternatten.
   Leveres med kuvert.​…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Pop Up-kort – Julekort Julemandens Julegavesæk

    Produkt nummer 4 på vores “julekort-liste” er Pop Up-kort – Julekort Julemandens Julegavesæk

    Forhandlerens beskrivelse:
    Ønsk en rigtig glædelig jul til en, der med garanti står på julemandens liste over søde børn! Dette farverige julekort i pop up-model passer perfekt til årets mest julede hilsen.
    Leveres med kuvert….

    Tjek bedste pris ❯❯

    5: Pop Up-kort – Julekort med Julemandens Julegave

     Forhandlerens beskrivelse:
     Ønsk en kæmpegod jul med en kæmpepakke! Når dette farverige 3D-julekort åbnes, kommer der en stor julegave frem – selv julemanden kan ikke løfte den!​ Leveres med kuvert….

     Tjek bedste pris ❯❯

     6: Pop Up-kort – Julekort med Engel

      Forhandlerens beskrivelse:
      Ønsk en rigtig god jul med et smukt julekort! Når dette stemningsfulde 3D-julekort åbnes, kommer en engel med trompet til syne – klar til at sprede julebudskabet! Leveres med kuvert.​…

      Tjek bedste pris ❯❯

      7: Håndlavede pop-up Julekort – Nr 4

       Sidste produkt på vores liste er Håndlavede pop-up Julekort – Nr 4 som vi har fundet til 39,- hos eStore DK.

       Forhandlerens beskrivelse:
       Håndlavede pop-up julekort til dig, der vil sende noget ekstra fint og vise din værdsættelse af andre ved juletid! Julekortene er detaljerige og fremstillet i et højkvalitets papir med superfine julemotiver.Send en helt særlig julehilsen til en, du holder af, når det bliver jul – vælg blot disse håndlavede og detaljerige pop-up-julekort.
       De er med superfine julemotiver, som er omhyggeligt designet med japansk origami og kirigami-teknik – perfekt valg, når du vil få nogen til at føle sig værdsatte hen over julen.
       Julekortene er håndlavet i papir af høj kvalitet og er også dekoreret på ydersiden.- Origami og kirigami pop-up kort- Detaljerige kort med klassiske vintermotiver- Papir af høj kvalitet med glimmer- Stilfuldt dekoreret yderside- I pakken indgår der også en hvid kuvertSpecifikationer:Farve: Rødt udvendigt, Hvidt interiørMateriale: PapirStørrelse: 10 cm x 14,5 cm (foldet)Vægt: 25gMotiv: Julemanden med slæde og rensdyrAntal kort: 1xPakken Indeholder:1 x Julekort1x Konvolut…

       Tjek bedste pris ❯❯

       Flere produkter.

       De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste julekort i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse julekort:

       Dyreste Julekort på listen er 3D julekort med diverse motiver (C) – 8 stk. fra 5D Diamond Paint med en pris på 233.44. Billigste udvalgte Julekort er Julekort m glimmer – 7×11 cm – 3 snemænd som du kan købe for 5.00 hos Mystone. Forskellen på de to priser er 228.44 kr.
       Ovenstående Julekort data og priser er hentet fra 13 butikker (Mystone, CoolStuff.dk, eStore DK, 5D Diamond Paint, DinGadget.dk, shoppio.dk, Mostersskur.dk, Nemmegaver.dk, Alttilhundogkat.dk, Dreamshop2u, Bazta.com, Gucca.dk, Rito.dk). Alle Julekort tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

       Flere Julekort guides:

       Fandt du ikke det rigtige Julekort blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekort: