Adventskrans.dk: Find blandt 5372 Produkter | 66 Kategorier | 101 Brands | 190 Forhandlere

Bedste Alvilda Julesange: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste Alvilda julesange på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: De bedste julesange for børn og barnlige sjæle - Papbog

  De bedste julesange for børn og barnlige sjæle - Papbog

  Priser og varianter

  • Billed- og pegebog med julefortællinger
  • 16 kendte klassikere som julesange
  • Illustreret af Bente Bech
  • Interaktiv med flapper og effekter
  • Ideel til hyggelige stunder i juletiden

  Hvorfor vælge De bedste julesange for børn og barnlige sjæle - Papbog?

  Produktet "De bedste julesange for børn og barnlige sjæle - Papbog" er en billed- og pegebog med et tema om julefortællinger. Bogen indeholder 16 kendte klassikere som "Højt fra træets grønne top", "På loftet sidder nissen", "Glade jul", "Bjældeklang", "Nu’ det jul igen" og mange andre. Bogen er skrevet og illustreret af Bente Bech og udgivet af Forlaget Alvilda i november 2019.

  I bogen finder man stemningsfulde illustrationer af Bente Bech, som gør julesangene endnu mere levende og sjove at synge med på. Derudover er der masser af flapper, effekter, huller og overraskelser i bogen, som gør det til en interaktiv oplevelse for både børn og voksne.

  Bogen er indbundet i pap og har en læsealder på 3-8 år. Med en længde på 18 sider er bogen ikke for omfattende, men den er perfekt til en hyggelig stund i juletiden. Produktet er ideelt til forældre eller bedsteforældre, der gerne vil skabe julestemning og hygge med deres børn eller børnebørn.

  "De bedste julesange for børn og barnlige sjæle - Papbog" er en perfekt gaveidé til børnefamilier eller til folk, der elsker jul og julesange. Bogen er sandfærdig og faktuel, og den lever fuldt ud op til det, forhandleren har beskrevet om produktet.

  Alle de bedste julesange for hele familien! Her er 16 kendte klassikere med stemningsfulde illustrationer af Bente Bech ? og massevis af flapper, effekter, huller og overraskelser. Syng blandt andet...
  Indholdsfortegnelse
  Til Top