Adventskrans.dk: Find blandt 5239 Produkter | 66 Kategorier | 101 Brands | 191 Forhandlere

Bedste Drops Julehue: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste Drops julehue på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Merry Santas Hat by DROPS Design - Baby Julehue Strikkeopskrift str. 0 - 0/1 mdr

  Hvorfor vælge Merry Santas Hat by DROPS Design - Baby Julehue Strikkeopskrift str. 0 - 0/1 mdr?

  Merry Santas Hat by DROPS Design - Baby Julehue Strikkeopskrift str. 0 - 0/1 mdr er en fantastisk julehue til babyer og små børn, som vil give en festlig og hyggelig stemning i julen. Opskriften til denne smukke julehue med nisser og pomponer er let tilgængelig, og du kan downloade eller printe den gratis, før du køber kittet.

  Merry Santas Hat by DROPS Design er designet til at blive strikket i Drops Air garn, som er et blødt, let og varmt garn i 65% alpaca og 35% uld. Julehuen kan strikkes i flere størrelser, herunder 0/1 mdr, 1/3 mdr, 6/9 mdr, 12/18 mdr og 2 år, og kræver brug af 3,00 og 3,50 mm strømpepinde og rundpind (40 cm) eller den størrelse pinde, du skal bruge for at opnå strikkefastheden.

  Det er vigtigt at overholde strikkefastheden for at opnå det ønskede resultat. Garnmængden er tilpasset strikkefastheden, så hvis du strikker løsere eller strammere end angivet i opskriften, kan dit garnforbrug variere, og størrelsen af det endelige projekt vil blive påvirket. Det er derfor vigtigt at matche strikkefastheden nøje.

  Kittet indeholder alt det garn, du behøver for at strikke julehuen, og du kan nemt redigere varerne i indkøbskurven, før du bestiller. Merry Santas Hat by DROPS Design er en fantastisk gaveidé til babyer og små børn, der vil se søde og festlige ud i denne smukke julehue.

  Merry Santas Hat by DROPS Design er en smuk julehue til baby og børn, som strikkes med nisser og pompon i Drops Air. Merry Santas Hat by DROPS Design kan strikkes i str. 0/1 mdr - 1/3 mdr - 6/9 mdr - 12/18 mdr - 2 år. Den er strikket på 3,00 og 3,50 m

  Andre mærker af julehuer

  På vores liste her har vi samlet de Drops bedste julehuer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige julehue til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top