Du er landet på Adventskrans.dk, det helt rigtige sted at finde Klarborg julemand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Klarborg julemand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Klarborg Julemand – 35 års jubilæum

  • Mærke: Klarborg

Vores første anbefaling er “Klarborg Julemand – 35 års jubilæum” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Etly Klarborg Julemand Han er mild, varm og særdeles venlig – og så er han jo kendt for at være smilende og rund i udseendet.
Alle børn og barnlige sjæle nyder godt af hans glæde og gavmildhed.
Den tykke mave hjælper ham til ikke at suse med fuld fart ned gennem skorstenene – men kan nu altså også gøre ham det lidt besværligt at komme op igen.
Julemanden fra Klarborg er 22,5 cm høj…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Klarborg Julemanden – 35 års Jubilæum

  • Mærke: Klarborg

Sidste produkt på vores liste er Klarborg Julemanden – 35 års Jubilæum som vi har fundet til 499,95 hos Klarborg Nisser.

Forhandlerens beskrivelse:
Han er mild, varm, venlig, smilende og dejlig rund.
Alle børn nyder godt af hans glæde og gavmildhed.
Han har en god tyk mave, så der er lidt modstand når han skal ned gennem skorstenen, ellers dumper han for hurtigt ned og larmer for meget.Højde: 22,5cm….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Klarborg Julemand på listen er Klarborg Julemand – 35 års jubilæum fra Kop&Kande DK med en pris på 499.95. Billigste udvalgte Julemand er Klarborg Julemand – 35 års jubilæum som du kan købe for 499.95 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Klarborg Julemand data og priser er hentet fra 2 butikker (Kop&Kande DK, Klarborg Nisser). Alle Klarborg Julemand tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julemand guides:

Fandt du ikke det rigtige Julemand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julemand: