Adventskrans.dk: Find blandt 5372 Produkter | 66 Kategorier | 101 Brands | 190 Forhandlere

Bedste Klarborg Julemand: Se top 2

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Adventskrans.dk, det helt rigtige sted at finde Klarborg julemands. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Klarborg julemands

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Klarborg julemands | ✅ Julemand-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Klarborg julemands

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Klarborg julemands som du kan finde lige nu.

  1: Klarborg Julemanden - 35 års Jubilæum

  Klarborg Julemanden - 35 års Jubilæum

  Hvorfor vælge Klarborg Julemanden - 35 års Jubilæum?

  Han er mild, varm, venlig, smilende og dejlig rund. Alle børn nyder godt af hans glæde og gavmildhed. Han har en god tyk mave, så der er lidt modstand når han skal ned gennem skorstenen, ellers dumper han for hurtigt ned og larmer for meget.Højde: 22,5cm.

  2: Etly Klarborg Julemanden - 35 års jubilæum

  Hvorfor vælge Etly Klarborg Julemanden - 35 års jubilæum?

  Etly Klarborg Julemand Han er mild, varm og særdeles venlig - og så er han jo kendt for at være smilende og rund i udseendet. Alle børn og barnlige sjæle nyder godt af hans glæde og gavmildhed. Den tykke mave hjælper ham til ikke at suse med fuld fart ned gennem skorstenene - men kan nu altså også gøre ham det lidt besværligt at komme op igen. Julemanden fra Klarborg er 22,5 cm høj

  Andre mærker af julemands

  På vores liste her har vi samlet de Klarborg bedste julemands på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige julemand til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top