Adventskrans.dk: Find blandt 5372 Produkter | 66 Kategorier | 101 Brands | 190 Forhandlere

Bedste Mayflower Julemus: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste Mayflower julemus på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Mayflower Little Bits Julemusen Magnus - Julemus Hækleopskrift - Mayflower Little Bits Julemusen Magnus - Julemus Hækleopskrift

  Mayflower Little Bits Julemusen Magnus - Julemus Hækleopskrift - Mayflower Little Bits Julemusen Magnus - Julemus Hækleopskrift

  Priser og varianter

  • Hæklekit til julemus
  • Hit-Ta-Too acrylgarn
  • Opskrift downloades gratis
  • Hæklenål på 2,5 mm
  • Fyld til musen købes separat

  Hvorfor vælge Mayflower Little Bits Julemusen Magnus - Julemus Hækleopskrift - Mayflower Little Bits Julemusen Magnus - Julemus Hækleopskrift?

  Mayflower Little Bits Julemusen Magnus er et hæklekit, der giver dig alt hvad du behøver for at hækle din egen søde julemus. Julemusen er en del af Mayflowers Little Bits jule-tøjdyrsserie, og er hæklet i det lækre kvalitets acryl garn fra Mayflower, kaldet Hit-Ta-Too.

  Det medfølgende hæklekit indeholder garn i de farver, der er nødvendige for at hækle musen, samt en opskrift på musen. Bemærk dog, at opskriften ikke følger med i fysisk form, men kan downloades gratis på hjemmesiden.

  Opskriften fortæller dig, at musen skal hækles med en 2,5 mm hæklenål, eller den størrelse hæklenål du skal bruge for at matche hæklefastheden. Det er vigtigt at overholde hæklefastheden, da garnmængden er tilpasset hæklefastheden. Hvis du hækler løsere eller strammere end angivet i opskriften, vil dit garnforbrug muligvis variere, og størrelsen på din mus vil også blive påvirket.

  Kittet indeholder kun garn til den viste model, og du skal selv sørge for fyld til musen. Der er et stort udvalg af fyld til bamser på hjemmesiden, som du kan tilføje til din indkøbskurv og redigere før bestilling.

  Mayflower Little Bits Julemusen Magnus er et perfekt projekt til dig, der elsker at hækle og ønsker at skabe en unik juledekorationsgenstand. Hæklekittet er nemt at følge og vil give dig en sød og charmerende julemus, som vil sprede glæde i dit hjem.

  Mayflower Little Bits Julemusen Magnus er en jule-bamse, som er hæklet i Mayflower Hit-Ta-Too. Julemusen er en del af Little Bits jule-tøjdyrsserie, som er hæklet i det lækre kvalitet acryl garn fra Mayflower. Mayflower Little Bits Julemusen Magnus er

  Andre mærker af julemus

  På vores liste her har vi samlet de Mayflower bedste julemus på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige julemus til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top