Du er landet på Adventskrans.dk, det helt rigtige sted at finde RICE julemand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle RICE julemand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bræt i melamin fra Rice – Julemand

  • Mærke: RICE
  • Materiale: Melamin

Vores første anbefaling er “Bræt i melamin fra Rice – Julemand” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Kom i julestemning med dette skønne melamin-skærebræt med julemandens ansigt på.
Skærebrættet kan både bruges som skærebræt eller til at stille alle jules søde godter på – eller måske som underlag til en fin juledekoration.
Pst også en rigtig god gave!…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Frokosttallerken i keramik fra Rice m. Julemand (ass. print)

  • Mærke: RICE

Sidste produkt på vores liste er Frokosttallerken i keramik fra Rice m. Julemand (ass. print) som vi har fundet til 89,- hos BabyGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Frokosttallerken i keramik i hvid med håndmalet julemand og grøn kant.
Denne tallerken er perfekt til rugbrødsmadder, en omelet eller en lækker salat – brug den til hvad som helst som frugtfad til gæsterne eller til søndagens brunch.
Mulighederne er ue…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste RICE Julemand på listen er Bræt i melamin fra Rice – Julemand fra BabyGear.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Julemand er Frokosttallerken i keramik fra Rice m. Julemand (ass. print) som du kan købe for 89.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 10 kr.
Ovenstående RICE Julemand data og priser er hentet fra 1 butikker (BabyGear.dk). Alle RICE Julemand tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julemand guides:

Fandt du ikke det rigtige Julemand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julemand: