Du er landet på Adventskrans.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal julekugle. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal julekugle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Julekugle m/ Perlehøne fjer – Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Julekugle m/ Perlehøne fjer – Nordal” fås til 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia.: 8 cm Julekugle med Perlehøne fjer fra Nordal. Julekuglen er beklædt med smukke Perlehøne fjer, en anderledes julekugle, som egentligt kan hænge fremme året rundt.
Kuglen er fin at mikse med Fasan kuglen, samt hænge den op på en gren, træ el…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Julekugle Hvid m/ mønster – Nordal

Anden anbefaling har vi fundet hos Mostersskur.dk, hvor du kan købe Julekugle Hvid m/ mønster – Nordal til kun 35,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 8,20 cm Julekugle i hvid med mønster fra Nordal. Julekuglen er lavet af hvid keramik.
Kan bruges som pynt på juletræet eller hænge i vinduet sammen med andet julepunt. …

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

3: Julekugle i mundblæst glas lyseblå – Nordal dia: 10 cm

Næste anbefaling er “Julekugle i mundblæst glas lyseblå – Nordal dia: 10 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Julekugle i mundblæst glas lyseblå – Nordal dia: 10 cm” har vi fundet hos Mostersskur.dk hvor prisen lige nu er 50,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 10 cm, Materiale: Mundblæst glas, metal Sød julekugle i mundblæst glas med et farvemønster i hvid og lyseblå fra Nordal. Da julekuglen er mundblæst kan der være bobler og ujævnheder, hvilket giver et anderledes og unikt udtryk. Nuancen i farv…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

4: Julekugle m/ fasanfjer – Nordal – Grøn

Produkt nummer 4 på vores “Nordal julekugle-liste” er Julekugle m/ fasanfjer – Nordal – Grøn som du lige nu kan købe for 29,- hos Mostersskur.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 8 cm Materiale: Fasanfjer Julekugle i grøn med fasanfjer fra Nordal. Julekuglen har et anderledes udtryk og er derfor perfekt til at bryde juledekorationen med.
Julekuglen kan både bruges på juletræet, hænge i vinduet eller være en del af jule…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

5: Julekugle i mundblæst glas lyseblå – Nordal dia: 8 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 10 cm, Materiale: Mundblæst glas, metal Sød julekugle i mundblæst glas med et farvemønster i hvid og lyseblå fra Nordal. Da julekuglen er mundblæst kan der være bobler og ujævnheder, hvilket giver et anderledes og unikt udtryk.
Nuancen i farve…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

6: Julekugle – Fattigmanssølv – Nordal dia 10 cm

Sidste produkt på vores liste er Julekugle – Fattigmanssølv – Nordal dia 10 cm som vi har fundet til 59,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: D: 10 cm Julekugle i Fattigmanssølv fra Nordal. Julekuglen er lavet af fattigmandssølv og giver et utroligt smukt spil når lyset rammer den, perfekt at hænge op i vinduet eller lægge på et stort fad, da det er en ret stor julekulge, se også den lil…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal julekugle i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal julekugle:

Dyreste Nordal Julekugle på listen er Julekugle – Fattigmanssølv – Nordal dia 10 cm fra Mostersskur.dk med en pris på 59.00. Billigste udvalgte Julekugle er Julekugle m/ Perlehøne fjer – Nordal som du kan købe for 29.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 30 kr. – de 6 Nordal Julekugle vi har fundet koster i gennemsnit 39.5 kr.
Ovenstående Nordal Julekugle data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Nordal Julekugle tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julekugle guides:

Fandt du ikke det rigtige Julekugle blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekugle: